...

Sex massage maastricht spuitende negerin

Dat wilde ik wel, dolgraag zelfs, maar niet eerder dan dat Cat haar kontje en mijn pik had ingesmeerd met een glijmiddel. Cat was natuurlijk best wel wat gewend, Dion had natuurlijk ook geen kleintje. Toch verliep het moeizaam, maar toen mijn pik eindelijk tot aan mijn ballen diep in haar zat, begon ik ritmisch te stoten eerst in een laag tempo geleidelijk aan stote ik sneller harder, zij was zo strak dat ik alle zeilen moest bijzetten om niet in korte tijd klaar te komen.

Cats lichaam nam het ritme over, zuchtend kreunend stote zij haar kontje nog meer naar achteren om nog dieper mijn lul te kunnen ontvangen. De ontlading was groot, hard kreunend spoot ik mijn pik leeg in haar kontje, Cat kwam gelijktijdig met diepe zuchten en geile kreetjes tot haar orgasme.

Zij rolde zich snel om, nam mijn pik in haar mond likte mijn eikel om het snel nu in haar kutje te stoppen. Nu werd het weer heftiger nu was ik weer die geile stier die haar hard medegenloos tot een aantal orgasmes bracht.

Nu was Cat zelfverzekerd en nam het heft in handen, en bereed mij als haar wilde stier. Na deze hevige neukbeurt liet ik mij uitgeput naast haar op het bed zakken Ik had het kunnen weten bij wat ik geflikt had bij haar, proberen de meester te spelen, nu kon ik mijn borst nat maken.

Cat haalde zonder iets te zeggen eerst iets te drinken, pakte een rijzweepje uit de la en nog iets wat ik niet goed kon zien, het bleek een roestvrijstalen ronde balplug met penisring te zijn, voor straf, jij zal je straf niet ontlopen vannacht. Gewillig liet ik de ring om mijn penis glijden zij het met moeite er was vaseline voor nodig, voelde de stang met de ronde kogel onderlangs in mijn kont penetreren, ook nu moest er vaseline aan te pas komen, Cat drukte krachtig door mijn sluitspier heen, de enorme kogel plopte nu in mijn kont en voelde ik gelijk de penisring bijzonder hard tegen mijn ballen stoten.

Cat pakten nog wat nijlons ui de la, knoopte die om mijn polsen, liet een stang uit het plafond zakken, maakte mij vast aan die stang met de nijlons om mijn polsen om vervolgens de nikkelen glimmende stang weer omhoog te hijsen, net zo hoog dat ik net niet op mijn tenen hoefde staan. Zo nu zijn de rollen omgedraaid sprak de nu zelfverzekerde Cat tegen mij, blijf jij voorlopig maar een tijdje wachten, kun jij je zonden overdenken en gaf mij om aan te tonen dat zij heer en meesteres was over deze situatie en gaf mij een ferme tik met haar rijzweepje op mijn pik.

Het was nog lang niet gebeurt Cat wilde wraak, ondanks dat ik haar naar vele orgasmes had geleid, dat ondervond ik alleen al, aan de pijnlijk dikke stalen kogel in mijn kont, bij iedere beweging deden mijn kont, pik en ballen zeer. Cat verdween uit de kamer en liet mij minstens een half uur wachten om omgetoverd als een geil ogende meesteres terug te keren.

Nu had zij een rode lakbody aan zwarte nijlons en hoge rode laklaarsen met hogehakken, haar lippen waren nu fel rood gestift, haar ogen waren flink aangezet. Wat een lekkere geile meesteres, ik keek mijn ogen uit.

Cat deed bij mij een halsband om. Zij liet de stang zakken en ik moest op mijn knieën zitten en wachte op mijn meesteres, zij keek mij nu arrogant aan, voelde met haar scherpe nagels aan mijn pik, ik rilde van genot. Cat ging uitdagend voor mij staan en mocht ik haar zachtjes likken maar waarschuuwde zij mij, denk er om bij alles wat jij niet goed doet tik ik met mijn rijzweepje op je dikke pik en ook nu demonstreerde zij met een harde tik op mijn lul hoe pijnlijk dat was en begon ik het kutje naar tevredenheid van Cat te likken Ik werd na verloop van tijd los gemaakt van de stang moest ik op het bed liggen en bond ze mijn handen aan elkaar vast met de nijlons die al om mijn polsen zaten.

Ik kreeg een blinddoek om, zodat ik niets kon zien wat ze allemaal deed. Mijn tepels werden getest en daarna mijn pik, ik werd nu behoorlijk geil. Cat pakte het rijzweepje en moest ik met mijn knieën op het bed gaan zitten en liet ze mij van de zweep genieten, het was nu niet zo erg hard, maar haar enthousiasme kenden geen grenzen waardoor zij niet eerder stopte totdat ik de slagen had mee geteld en tot 50 slagen kwam, in werkelijkheid had ik veel meer slagen moeten incasseren.

Zij deed de blinddoek af en moest ik op mijn rug op het bed gaan liggen, nu voelde ik de satijnen lakens in mijn gegeselde rug drukken, wat mij nog geiler maakte Ik moest de tepels van mijn meesteres verwennen, eraan zuigen, er met mijn tanden zachtejes in bijten. Cat zat zo, dat ik recht in haar kutje keek, schoof nog wat verder op, zij zat nu met haar kale kutje vlak bij mijn mond, Cat speelde zelf met haar natte kutje, ik mocht er alleen maar naar kijken, haar likken of beffen wat ik dolgraag wilde doen, mocht op geen geding, ik moest mij beheersen van mijn inmiddels bloedgeile meesteres maar kon het mij niet verhinderen dat ik enorm geil werd en mijn joekel uit zijn voegen barsten het voelde zelfs pijnlijk aan Cat draaide zich na stilletjes een orgasme te hebben gehad om en boog zich voorover en begon mij te pijpen, zij teste de harheid van mijn pik met haar tanden.

Jesus wat voelde dit pijnlijk maar oh zo lekker aan, nu pas kreeg ik een vrijbrief om haar kutje te likken en te vingeren. Ze pakte een dildo stak die stevig in mijn mond en moest ik haar met die dildo neuken, terwijl ze mij pijpte, ik was zo geil dat ik het niet meer kon tegen houden en klaar kwam, zonder ook maar een kik te geven doordat ik met de dlido in mond klemmend Cat lag te neuken. Haar vele vocht droop over de dildo op mijn gezicht, na een tweede orgasma krijste zij het uit en opnieuw stroomde haar goddelijke sappen over mijn hele lichaam.

Mijn tepels werden opnieuw getest. Cat pakte het rijzweepje, moest ik weer met mijn knieën op het bed gaan zitten en liet zij mij opnieuw van het rijzweepje genieten. Ik kreeg klemmen op mijn tepels, moest nu op mijn knieën gaan zitten maar dan op de grond ik moest mijn mond open doen en spuugde Cat in mijn mond, Slik door gebood Cat mij, wat zeg je dan vroeg ze op bitse toon, dankjewel zei ik, met een strenge toon zei Cat je vergeet meesteres Cat te zeggen.

Ik corrigeerde me zelf, maar toch strafte zij mij met een ferme tik maar nu op mijn pijnlijke tepels. Nu zat ik voor meesteres Cat, voor haar hoog gelaarsde benen, ik keek geil naar haar laklaarzen, niet alleen haar rode hoge laklaarzen maar ook haar rode strakzittende lakbody wond mij enorm op, een minuutje later kreeg ik weer speeksel in mijn mond gespuugt maar mocht het dit keer niet door slikken, lik me laarzen slaaf, laat ze glimmen.

Al likkend speelde meesteres Cat met de tepelklemmen, haar nagels strelend over me rug en later over mijn gehele lichaam, toen haar laarzen glommen moest ik op mijn rug op bed gaan liggen. Ik kreeg ook nu weer de dildo in mijn mond, ik moest deze goed vast klemmen, ik zag dat Cat de dildo begon te likken en te pijpen, geil he zei ze, ik kon niks zeggen.

Cat was volgens mij erg geil ze ging zich zelf berijden terwijl die dildo in mijn pijpbek geklemt zat verdween de dildo helemaal in haar kut, zodat haar gezwollen schaamlippen m'n gezicht raakte, dat voelde geil aan, nadat de dildo uit mijn mond bevrijd was kwam Cat weer op m'n gezicht zitten, even geen adem krijgen dan weer eventjes naar lucht happen en dan weer geen adem Cat zei dat ik haar mocht neuken, 5minuutjes en niet langer zei ze, ik duwde me lul in haar kutje en neukte haar diep met lange stoten, ik voelde de laklaarzen om mijn middel klemmen, Cat zette diep haar gelakte lange nagels in mijn rug, Cat genoot, maar plotseling duwde ze zich van me af, moest ik van het bed af, ging Cat voor mij staan en moest ik op mijn knieën op de grond en gaf mij het bevel, jij moet je nu aftrekken, nadat ik na een aantal minuten bijna klaar kwam, gebood ze mij te stoppen, om even later te zeggen, dat ik mijn pik mocht klaar neuken tussen haar hoge gelakte rode laarzen.

Wat ik een lekker geil idee vond, hier werd ik zo verschriikelijk geil van, dat ik na een korte tijd mijn sperma met gegrom over haar laarzen spoot, het voelde lekker, Cat lachte fijntjes geniepig naar mij, was nu behoorlijk boos. Likken slet jij hebt ze eerst zo laten glimmen, zo mooi schoon gemaakt en nu bevuil je ze met dat gore zaad van je. Om kracht bij te zetten sloeg zij mij gemeen met haar rijzweepje een tiental slagen op mijn rug.

Ik likte gewillig haar laarzen weer schoon, veranderde Cat van gedaante en deed nu poeslief, kwam naast mij liggen en vroeg mij, vertel jou verhaal vertel het mij, waarom jij zo graag meestertje wilde spelen en jij mijn gezag ondermijnde, heel misschien kan ik jou dan vergeven.

Voordat ik begon te vertellen werd ik bevrijd van de stalen ronde kogel uit mijn kont en de stalen penisring, werden de nijlons van mijn polsen losgemaakt en mochten de tepelklemmen van mijn tepels af. Ik zei haar dat wat ik nu ging vertellen betrekking had op de laatste vraag van de sublijst. Ik begon te vertellen over mijn jeugd over mijn ervaring met sex, maar vooral wat voor rol Kirsten daarin speelde.

Als jonge ventje waren mijn oudere zus Kirsten en ik al behoorlijk zelfstandig en moesten wij onze boontjes zelf doppen. Wij waren in die tijd op elkaar aangewezen. Onze ouders deden werkelijk alles wat zij maar konden, maar hadden een druk bezochte damesmodezaak, die veel aandacht vereisten.

Waren ook nog eens regelmatig in het buitenland om inkopen te doen voor de modezaak, wij hadden dan ook alle ruimte om te doen wat wij wilden doen. Zo hadden wij onze vrijheden, al heel jong speelden wij spelletjes wanneer er niemand thuis was.

Lagen wij op het grote bed van onze ouders en speelden wij vader en moedertje. Kirsten deed dan vaak een nijlon onderjurk van mijn moeder aan en pronkte zo met haar kleine borstjes. Zelf had ik een raar gevoel wanneer zij dan dicht tegen mij aan lag, het nijlon had een vreemde uitwerking op mij, wat het was wist ik nog niet, maar ik vond het vreselijk lekker. Kirsten ontdekte toen dat het wel heel erg plezierig was wanneer ik boven op haar lag.

We ontdekten toen voor het eerst dat er sex bestond, al was het natuurlijk wel heel erg primitief wat wij toen ondergingen, wat wil je met ik 9jaar en Kirsten net 12jaar. Maar het ging steeds verder, Kirsten duwde dan mijn hand tegen haar poesje en keek mij dan met een merkwaardige blik in haar ogen aan en het leek net alsof zij ergens anders vertoefden.

Wij vonden het vreselijk spannend en Kirsten had ondekt dat ik werkelijk alles voor haar deed, van wat zij maar aan mij vroeg, wanneer zij lingerie van onze moeder aan had. U kent het wel een jong meisje op hoge hakken een beetje opgemaakt en dan ook nog een nijlon of kanten onderjurk aan.

Toen al vond ik het prachtig wanneer zij zwart uitkoos om aan te doen. We werden ook steeds brutaler na onze ontdekking. Dagelijks wanneer we uit school kwamen gingen we regelrecht naar huis om van elkaar te kunnen genieten, ook wanneer onze ouders thuis waren deden wij de ondeugende spelletjes met elkaar, voelde ik aan haar kutje, mocht eraan likken en soms wanneer zij weer zo hemels keek moest ik haar vingeren.

Kirsten beloonde mij dan weer om met mijn piemel te spelen. Nog nooit had Kirsten kunnen vergelijken, misschien op foto's, maar zij vond dat ik al een behoorlijk grote piemel had, wanneer zij die vast had steeds groter en groter werd. We vonden het ook erg spannend, wanneer onze ouders thuis waren, we betrapt konden worden, gelukkig is dat nooit gebeurt.

Het werd na verloop van tijd steeds minder van waar wij zo van hielden, ik ging op voetbal wat ik met veel passie beleefde en mijn zus was een begenadigt turnster. Wat mij wel opviel dat mijn zus hoe knap zij ook was nooit met jongens om ging, altijd haar huiswerk netjes deed en het turnen niet kon laten, zij was erg goed en deed vaak mee aan kampioenschappen. Toch laaide de harstocht tussen ons weer op. Ik weet niet meer precies hoe het kwam, ik was toen 14jaar, op een avond had Kirsten naar een horrorfilm zitten kijken en was op de een of andere manier bang geworden.

Durfde niet alleen in het grote huis naar haar kamer, dus viel zij mij lastig met de vraag of zij bij mij in mijn bed mocht slapen. Ik, als jonge kerel wilde ik wel mijn oudere zus Kirsten toen 17jaar beschermen. Nu moet ik zeggen dat Kirsten een mooie meid was, lang blond haar, al aardige borsten. Was op een leeftijd dat zij zich opmaakte en lingerie van mijn moeder aantrok. Op de een of andere manier kocht zij van haar zakgeld zelf ook dure lingerie, nijlons en jarretels, althans dat zei zij, maar in werkelijkheid pikte zij bij de Bijenkorf de meest luxe lingerie.

Zo ook nu had zij een mooi setje lingerie aan, een piepkleine doorzichtige rode nijlonbabydol. Eerst lette ik er niet zo op maar gelijdelijk aan drukte Kirsten zich tegen mij aan met als gevolg dat ik een stevige erectie kreeg. Of zij het spelletje toen speelde, ik weet het nu nog niet, maar door mijn enorme harde pik schrok zij zogenaamd en sprong met een gilletje uit bed.

Was kwaad, hoe kon ik dit nu doen, kijk eens in de spiegel, dit is niet normaal. Maar hoe zij mij ook uitschold voor hoerenloper, geilaard, vieserik, ik bleef een stijve pik houden. Ik was er ook niet blij mee, ik keek haar verongelijkt aan en stotterde onhoorbaar dat ik hier niets aan kon doen, en wat ik ook deed bij het zien van Kirsten in haar sexy babydol bleef mijn piemel erg groot en stijf.

Door de angst die Kirsten van de horrorfilm had meegekregen koos zij er toch maar voor om bij mij in bed te kruipen, maar niet eerder voordat ik mij met mijn rug naar haar toegedraaid lag.

Zo vielen wij dan toch eindelijk in slaap. Tijdens onze slaap lagen we rusteloos heen en weer te draaien zelfs zo dat wij in elkaars armen belanden. Zelfs in mijn slaap voelde ik hoe lekker het nijlon van de babydol van Kirsten tegen mijn blote lichaam aanschuurde. Ik kon er niets aan doen maar ik had weer een stijve lul, slaapdronken niet echt wetende wat zij deed pakte Kirsten mijn harde lul en begon er zachtjes aan te trekken.

Verbaast wat mij overkwam liet ik haar stilletjes vol spanning begaan, jesus wat was dat lekker. Doordat het voorvocht van mijn erectie de hand van Kirsten vochtig maakten, was ook zij wakker geworden.

Wat ik nu niet begreep, had zij in de avond een hoop stennis gemaakt nu likte zij haar lippen tuitte deze en gaf mij een dikke zoen op mijn mond. Kirsten liet mijn erectie voor wat het waard was en drukte haar kleine borsten en kutje stevig tegen mij aan.

Nu bleek dat niet ik alleen vocht produceerde maar ook Kirsten was bijzonder nat. We wreven onze lichamen tegen elkkaar mijn stijve pik schuurde tegen haar piepkleine nijlon slipje. Kirsten kreunde, steunde, hijgde en slaakte een diepe zucht. Ik voelde haar lichaam eerst spannen om daarna opnieuw met een diepe zucht te roepen dat zij klaar kwam.

Ook ik stote onbeheerst mijn pik tegen het alsmaar natte slipje van Kirsten aan, het wond mij enorm op. Ik vond het ook lekker dat Kirsten allerlei kreetjes slaakte en hijgend met een diepe zucht klaarkwam. Door het stoten tegen de onderbuik was mijn beheersing totaal verdwenen en kwam ook ik klaar, ik spoot mijn sperma tegen het natte nijlon slipje.

Toen op die leeftijd was ik een jonge hengst die nooit genoeg had, gelukkig heb ik die eigenschap nooit verloren wanneer het om geile sex gaat en ging nu ook weer verder ik wilde ook nu veel meer, werd mijn pik door Kirsten stijf getrokken en ook nu weer stote ik tegen haar inmiddels blote kutje.

Die nacht werd ik voor het eerst sexueel naar meerdere hoogtepunten gebracht door mijn aantrekkelijke zus, wanneer ik eraan terug denk was het sexueel gezien één van mijn mooiste ervaringen. Na die eerste nacht volgden er meer, één van ons sliep nooit meer in zijn eigen bed, zelfs wanneer onze ouders thuis waren.

Geneukt hebben we eerlijk gezegd nooit, wel gevingerd, gelikt en rimde ik wel erg veel het geile kontgaatje van Kirsten, zij kon daar intens van genieten. Kirsten daagde mij dagelijk uit, kon nooit genoeg krijgen van de steeds vaker geile sessies, meestal werd ik dan gepijpt, trok Kirsten mij regelmatig af om net als ik er niet voor terug te deinzen mijn kontgaatje te likken of zelfs te vingeren. Kirsten had mij nu ook verteld dat zij lingerie veel te duur vond om te kopen en het daarom regelmatig jatte bij dure lingeriezaken of de Bijenkorf.

Telkens wanneer zij wat nieuws had gepikt, toonde zij mij dit als een echte fotomodel, wat dan weer uitmonde in een geile uitspatting. Het kwam regelmatig vaak dat Kirsten mij uit daagde om haar geile lingerie of nijlons en jarretels aan te trekken. Zij raakten daar hevig opgewonden van. Bij het zien dat ik nijlons en jarretels droeg, moest ik ook nog eens op haar hakken lopen en eerlijk gezegd ik vond het geweldig, het nijlon op mijn blote lichaam, de nijlons die ik aan deed met jarretels het maakte mij altijd weer bijzonder geil, de knopjes van de jarretels die vast zaten geklikt aan de nijlons, het drukte pijnlijk in mijn dijen, maar het voelde zo heerlijk aan.

Ik moest ook toen al gewillig allerlei vreemde bevelen van Kirsten uitvoeren, zij had macht over mij wat mij weer een prettig gevoel gaf. Of dat ik alleen maar een kleine strak zittende kanten stringetje van haar aan had, het verborg natuurlijk niet veel, mijn grote pik zwabberde wat in het rond, waar Kirsten veel plezier in had, het dunne reepje nijlon strak getrokken tussen mijn bilnaad maakte mij weer wellustig, heet.

Kirsten kocht steeds vaker sexy speeltje en zij kon er geen genoeg van krijgen, zij was verslaafd aan sex, ook ik kreeg te maken met dildo's in mijn kontje. Kirsten had speciaal een penispomp gekocht om nu eens te kijken hoe lang en dik mijn inmiddels grote pik kon worden.

Pompte zij mijn pik tot het vacuum dan was hij echt werkelijk ontzettend groot en pijpte Kirsten mij naar een hoogtepunt. Zij was het ook die mij voor het eerst vastbond om mij vreselijk gek te maken met haar spelletjes, ik kwam zelfs klaar door vastgebonden te kijken hoe Kirsten zich zelf met een vbrator naar een hoogtepunt bracht.

Kirsten had nu ook wat vriendjes leren kennen, maar zette ze zonder pardon aan de kant, omdat zij Kirsten thuis veel meer gewend was, een veel grotere pik gewend was, die van haar broertje.

Na een tijd bedreven we steeds minder de geile sex, we sloegen allebei een andere weg in, Kirsten studeerde in Groningen en ik wilde dolgraag een eigen zaak beginnen, dus ging ik eerst werken in de zaak van mijn ouders, Vaak ging ik mee naar Milaan, Londen en Parijs zag bloedmooie meiden, had wel eens een geile date met één van die modellen, maar eerlijk gezegd kon er geen één tippen aan de allermooiste, mijn zus Kirsten.

Kirsten was inmiddels verloofd met een in mijn ogen een sullige kerel, het belangrijkste voor Kirsten was dat hij echt rijk was, zij zich daardoor van alles kon veroorloven. Eerlijk gezegd heb ik gelogen door te zeggen dat Kirsten en ik nooit met elkaar geneukt hebben. Het is eigenlijk te genant voor woorden.

Maar toen Kirsten 26 jaar was trouwden ze met die sullige kerel. Haar vrijgezellenavond moest een happening worden, het liep uit op een grote teleurstelling en dus kwam Kirsten een beetje uithuilen bij haar kleine broertje.

Ik nam haar die nacht mee de kroegen in, iedere vent zat aan haar zo'n heerlijke slet was het die avond, zij genoot en daagde iedere kerel uit, in welk cafe we ook maar waren Kirsten was Hot, zelfs bij een homotent werd er aan haar geplukt en getrokken, voelden zij aan haar volle borsten, pakte haar ongegeneerd bij haar kut.

Kirsten werd behoorlijk dronken en verschrikkelijk geil. Om 5uur in de morgen gingen we met de taxi naar haar huis, toen had ik verstandig moeten zijn, maar ik dacht dat zij ver heen was en bracht haar naar haar appartement. Ongelooflijk maar waar na een paar colaatjes was zij weer aardig bij de tijd. Ik wendde mijn blik af om het schouwspel niet te hoeven gadeslaan. Tevens wilde ik voorkomen dat aan mijn gezicht af te lezen was hoe ik hierover dacht.

Even later werd ik voorgesteld aan Tosca. Zoals haar naam en uiterlijk al deden vermoeden was ze van Italiaanse afkomst.

Ik wist meteen dat ik haar niet mocht en iets zei me dat dit gevoel wederzijds was. Luc vertelde dat Tosca langere tijd zijn slavin was geweest, maar ze was op een gegeven moment geswitcht. In de rol van Meesteres voelde ze zich beter en dat was meteen ook de reden waarom de relatie met Luc was beëindigd. Maar intuïtief merkte ik dat de oude gevoelens nog niet helemaal waren uitgeblust. De felle donkere ogen van Tosca namen me van top tot teen in zich op.

Doelbewust zette ze de aanval in. Ik stelde met een duivels genoegen vast dat de voorgevel van Tosca de potloodtest inderdaad niet doorstond. Maar voor zover Luc zijn laatste opmerking haar had geraakt, nam ze het sportief op.

Ik hoopte vurig dat ze ons verder met rust zou laten maar ik vreesde tevens dat dit een illusie was. Vooralsnog was de wedstrijd onbeslist, maar de tweede helft moest nog komen.

De nieuwe attractie bleek een heuse slangenkuil te zijn waarin een persoon — meestal een naakte sub — geblinddoekt en met spreidstangen tussen handen en voeten werd neergelaten zodat de aalgladde beestjes langs het lichaam omhoog konden kronkelen.

Een aanwezige man in overall, die vermoedelijk de verzorger van de dieren was, bevrijdde de subjes weer van hun kruipende belagers zodra dat werd gewenst. Ik had met één oogopslag gezien dat de slangensoort, die zich in grote getale in de kuil bevond, er weliswaar angstaanjagend uitzag maar net zo gevaarlijk was als een doorsnee tuinworm.

Toch wel handig om een broertje te hebben die meer dan gemiddelde belangstelling had voor reptielen. Ongemerkt had ik ook iets van zijn passie opgestoken. Maar de arme kerel die zich in de kuil bevond op het moment dat Luc en ik naderden, had die kennis blijkbaar niet. Hij schreeuwde het uit van angst. Een volgend slachtoffer sprak binnen een minuut het stopwoord uit. En ook nummer drie en vier bleken helden op sokken. Dat kon ik beter. Ik popelde zelfs om het te mogen meemaken.

Ik keek Luc aan toen er aan de toegestroomde toeschouwers om nieuwe kandidaten werd gevraagd. Op zijn armen verscheen plotseling kippenvel. De knokkels op zijn handen, die op dat moment de omheining rond de kuil vast hadden, waren wit.

Ik deed alsof ik het niet zag, maar moest een binnenpretje onderdrukken. Mijn Meester was dus niet op alle gebieden even ongenaakbaar. Ik mocht toch iets uitproberen zei je? Het was aan Luc zijn gezicht af te lezen dat mijn wens hem niet beviel. Hij wilde protesteren, maar bedacht zich. Die lach bleef op mijn gezicht gebrand, ook toen ik even later met mijn voeten tussen de krioelende slangen stond en de eerste glibberige diertjes langs mijn benen begonnen te kruipen. Ik blaakte van zelfvertrouwen.

Ik hoorde aan het toenemende geroezemoes dat steeds meer mensen zich om de kuil verzamelden. Van achter mijn blinddoek glunderde ik. Dit was mijn moment. Al met al duurde dit naar schatting een paar minuten. Toen werd het opeens stil om me heen. Ik merkte dat de verzorger bezig was de adders te verwijderen.

Eén voor één werden ze van mijn lijf en van de grond geplukt. Omdat niemand de moeite nam om mij uit mijn benarde positie te verlossen, kreeg ik het benauwde voorgevoel dat er meer stond te gebeuren.

Ook zonder iets te zien was dat haarfijn merkbaar. Het rumoer in mijn publiek werd sterker. De onrust nam toe. Ik hoorde mensen druk fluisteren. Toen er een scharnier piepte slaakte een paar vrouwen verschrikte kreten. Was dat Luc die ik hoorde vloeken? Wat was hier in vredesnaam aan de hand? Het volgende ogenblik werd voorzichtig iets om mijn nek gelegd.

Ik pieste bijna langs mijn benen van angst toen ik besefte wat het was. Dit was een échte slang. En geen kleintje ook. Het beest woog een paar kilo. Ik hoorde hem vervaarlijk sissen toen hij zich om mijn lichaam heen nestelde. Please god , geen gifslang, bad ik in stilte. Maar zoveel risico zou de club waarschijnlijk niet willen lopen, bedacht ik toen.

Het was wel de bedoeling dat iedereen gezond en wel weer naar huis zou gaan, anders konden ze de boel wel sluiten. Dus gokte ik erop dat mijn onaangename gezelschap bestond uit een wurgslang. Een Boa Constrictor misschien? Ook geen aardig beestje, maar voor mensen vrijwel ongevaarlijk. Maar toch… Helemaal gerust was ik niet. Wat zou ik doen? Nee, ik wachtte de ontwikkelingen nog even af. Hoe vreemd het ook moge klinken, de alles verterende angst maakte me ook godsgruwelijk geil.

Opnieuw hoorde ik de omstanders reageren op… Ja, waarop eigenlijk? Ik kreeg het zó Spaans benauwd dat ik bijna flauwviel. Toch niet nog meer van die engerds? Eén slang was toch echt alles wat ik hebben kon. Er klonk een klaaglijk gepiep, zoals van een muis. Of was het een rat? Gingen ze mijn knuffeldiertje nog levend aas voeren ook? Dit was te bizar voor woorden. Hoe harder het knaagdier piepte, hoe actiever de slang werd. Hij kronkelde echt langs alle kanten over mijn lijf en verstevigde af en toe zijn greep om mijn armen of ribben.

Geen twijfel meer mogelijk over de aard van het beestje. Dit was een onvervalste wurgslang. Ik hoopte alleen vurig dat de oppasser zou voorkomen dat hij zich rond mijn hals zou slingeren. Om mijn nek hoefde ik me echter geen zorgen te maken. Wel schoot het dier plotseling tussen mijn benen door.

Drie meter Boa Constrictor glibberde tussen mijn schaamlippen en bezorgde me totaal onverwacht een orgasme dat vanuit het niets leek te komen. Het hield echter zo lang aan dat ik in een vreemdsoortige, maar gelukzalige roes tussen waken en slapen belandde. Mijn eerste subspace ervaring was een feit. Luc zou me later vertellen dat het dier bewust in de richting van mijn kruis was gelokt door een levende rat in de opening tussen mijn benen te houden.

Ik was me nauwelijks bewust van het applaus dat ik kreeg. Vaag drong tot me door dat ik door Luc werd losgemaakt en in zijn armen werd weggedragen. Vanuit de verte herkende zijn stem en zijn geur. Daardoor voelde me instinctief weer veilig. Liggend op een bed in een onbekende kamer die geheel in het rood was ingericht, kwam ik langzaam tot mijn positieven. Naast me zat Luc geduldig af te wachten tot ik weer aanspreekbaar was. Waar zijn we nou?

Kom je er ook bij? Er was iets in de toon van zijn stem dat me verontrustte. Luc schudde ontkennend zijn hoofd. Ik ben het gewoon niet gewend om de controle over mijn sub uit handen te geven. Het warme water was een weldaad. Ik waste het plakkerige goedje van mijn huid, liet schoon warm water in het bad lopen en ging languit liggen.

Misschien bedacht Luc zich en kwam hij toch nog even bij me. Maar dat bleek een illusie. Hij liet zich niet zien. Waarschijnlijk was ik lichtjes ingedut, want het badwater was al bijna afgekoeld toen ik opeens stemmen hoorde.

De stem van Luc herkende ik uit duizenden, maar wie was die andere? In ieder geval een vrouw. Het zou toch niet waar zijn! Ik griste een handdoek van het rek en droogde me in sneltreinvaart af. Het eerste waar mijn blik op viel toen ik de deur opende was een opengescheurde condoomverpakking. Er lagen kledingstukken op de grond. Luc lag op het bed. Tosca zat schrijlings over hem heen. Ze had zich ontdaan van haar catsuit. Haar dikke tieten wipten wild op en neer terwijl ze Luc zijn gerubberde pik bereed.

Ik dacht dat ik ter plekke dood neer zou vallen. Als een mes sneed de aanblik van het neukende stel door mijn ziel. Alle lichamelijke pijn die Luc me tot dusver had toegebracht stond in geen enkele verhouding met de geestelijke klap die ik nu te verwerken kreeg. Hoe kon hij zo wreed zijn?

Hij moest toch weten dat hij me dit niet kon aandoen. Hij strekte uitnodigend een arm naar me uit, alsof het de gewoonste zaak van de wereld was dat ik deel uit zou maken van zijn vrijpartij met die Italiaanse hoer. Tosca was de tweede helft zonder tegenpartij begonnen.

Haar doelsaldo was intussen dusdanig torenhoog opgelopen dat een tegenaanval zinloos was. De victorie behoorde haar toe en ik was onontkoombaar de grote verliezer. Je hebt niets te willen. Zijn toon werd steeds minder vriendelijk. Wat dacht hij wel?

Dat hij me zomaar in het rond kom commanderen? Dat hij me kon krijgen waar hij me hebben wilde? Dat hij geen rekening hoefde te houden met mijn gevoelens?

Nou, daar kwam hij dan nog wel achter. Ik zou hem eens even uit de droom helpen....